Фирма Авто Свят ООД е основана през 1994 година с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на автомобилни добавки, авточасти, автокозметика, моторни масла и акумулатори.

Автомобилни добавки

Авто Свят ООД е водещ доставчик на автомобилни добавки за българския пазар като е изключителен представител за България на следните световно утвърдени производители от САЩ – CASITE, EVER-WEAR, PENRAY. На склад има и голяма гама автомобилни силикони, уплътнители за резби, лепила за метал и пластмаса, комплекти за ремонт на картери, радиатори, счупени стопове и други на най-големия Американски производител на такива продукти ITW / Versachem и на словенския производител ZOLLEX. 

Части за спирачни системи

Авто Свят ООД предлага на пазара най-голямата гама части за спирачната система за автомобили, микробуси, а вече и за товарни автомобили на водещия италиански производител SAMKO / LPR. Продуктите, които се предлагат са: накладки, спирачни помпи, цилиндри, дискове, барабани, маркучи, помпи за съединител, карета за полуоски, ангренажни ролки, водни помпи. SAMKO / LPR е доставчик на оригинални авточасти за Фиат, Алфа Ромео, Ланчия, Рено, Пежо и други производители на автомобили.

Magneti Marelli

Авто Свят ООД поддържа на склад и доставя по поръчка всички продукти от гамата на водещия италиански производител – Magneti Marelli. На склад има автомобилни крушки на 12 и 24 волта, подгревни свещи, дебитомери, ламбда сонди, кабели за свещи, бобини, амортисьори задна врата, акумулатори, нитрилни ръкавици, инжекционн помпи и други.

FORMULA 1

FORMULA 1 – автокозметика от САЩ за професионална и домашна употреба. Номер 1 в САЩ, Канада и Мексико, а вече много добре приета и в България. Част от продуктите можете да намерите в бензиностанциите на ШЕЛ и Лукойл.

Електрическите инжекционни помпи и ламбда сонди от ACHR

Електрическите инжекционни помпи и ламбда сонди от ACHR /Китай/ са вече добре познати на нашия пазар поради отличното си качество и разумна цена. Фирмата произвежда по 4.2 милиона помпи годишно, които намират добър прием на пазарите в целия свят включително и в ЕС, САЩ  и др. Помпите са предназначени и за първоначално вграждане от всички китайски производители на автомобили. Производителят е сертифициран по ISO и дава 50000 км гаранция на помпата.

Резервни части

Авто Свят ООД има на склад над 5000 позиции резервни части на склад. Всички останали части и консумативи се доставят от България или чужбина за 2 – 72 часа. За да ви изготвим оферта, изпратете данните на вашия автомобил и ние в най-кратък срок ще Ви изпратим различни варианти.

Свържете се с нас

Телефон

02 868 9446
0898 680807

Email

auto@autoworldbg.com

Адрес

София, ж.к. Лозенец ул. “Банат” 16 партер (кръстовището на ул. Банат и ул. Орел)

Телефон

02 868 9446
0898 680807

Email

auto@autoworldbg.com

Адрес

София, ж.к. Лозенец ул. “Банат” 16 партер (кръстовището на ул. Банат и ул. Орел)